Arbocatalogus voor Verpleeg-,
Verzorgingshuizen en Thuiszorg

Doorsturen

30 oktober 2017: Gezond & Zeker Kennisdag

12-07-2017 -  De Gezond & Zeker Kennisdag: vernieuwend, waardevol, leerzaam, inspirerend en een mooi moment om te netwerken en kennis op te doen. We gaan samen Bruggen Bouwen!

Op 30 oktober vindt in het NBC Nieuwegein de 14e Gezond & Zeker Kennisdag plaats met een leerzaam programma voor P&O’ers, ARBO-coördinatoren, ergocoaches, veiligheidcoaches en andere geïnteresseerden. Het wordt een feestelijke en interessante dag vol met kennisdeling en netwerkmomenten. Onderwerpen als fysieke belasting, agressie, coaching, communicatie, ziekteverzuim en interessante businesscases komen aan bod tijdens de vele workshops en op de uitgebreide praktijkmarkt. De regionale werkgeversorganisaties zijn aanwezig voor vragen en informatie.

Netwerkapp


Nieuw dit jaar is de Netwerkapp. Met deze app kunnen deelnemers snel en makkelijk de informatie vinden waar ze naar opzoek zijn. Je kunt bijvoorbeeld collega’s vinden die deskundigheid hebben op hetzelfde werkvlak en zo ervaringen uitwisselen of workshopleiders en standhouders vragen stellen. Via de Netwerkapp stelt elke deelnemer een eigen programma samen waardoor de dag optimaal benut wordt.

Inschrijven


Kom je ook? Meld je aan via www.gezondenzekerkennisdag.nl