Arbocatalogus voor Verpleeg-,
Verzorgingshuizen en Thuiszorg

Doorsturen

Van werkstress naar werkplezier: hoe regel je dat?

28-04-2015 -  Dring de werkstress in uw bedrijf terug en bevorder het werkplezier. Hoe? Dat ontdekt u op 21 mei tijdens de werkconferentie ‘Van werkstress naar werkplezier: hoe regel je dat?’. De conferentie maakt deel uit van de ‘Check je Werkstresscampagne’ van het ministerie van Sociale Zaken en het Nederlandse Focal Point.

Vergroot werkplezier

De bijeenkomst is speciaal voor medezeggenschap- en HR-medewerkers. Na de conferentie kunt u de werkstress in uw bedrijf terugdringen en het werkplezier van medewerkers vergroten.

Programma

De werkconferentie bestaat uit een plenair gedeelte onder leiding van journaliste Wouke van Scherrenburg en een aantal workshops. De workshops gaan in op de praktijk:

  • U krijgt praktische instrumenten en tips van trainers en experts;
  • Oud topschaatser Martin Hersman vertelt over vitaliteit en motivatie van medewerkers;
  • Het CAOP verzorgt samen met SBI Formaat een inspirerende workshop over dit thema;
  • Hoe houdt u werk en privé in balans?
  • Hoe gaat u om met ongewenste omgangsvormen?
  • Ga in gesprek met ondernemers die op succesvolle wijze het werkplezier van hun medewerkers hebben vergroot;
  • Maak uw eigen businesscase met ProfitWise.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 21 mei 2015 op Landgoed Zonheuvel in Doorn (Amersfoortseweg 98) en start om 12.00 uur met een lunch. Het programma begint om 13.00 uur en sluit om 17.00 uur af met een borrel.

Aanmelden

Meld u aan voor de bijeenkomst en bekijk het volledige programma. Aanmelden kan individueel, maar wij raden u aan om met HR én OR samen te komen. Zo helpt u het gesprek in uw organisatie verder op weg. Deelname is kosteloos.