Arbocatalogus voor Verpleeg-,
Verzorgingshuizen en Thuiszorg

Doorsturen

Week van de RI&E: voorkom verzuim en verloop

14-06-2018 -  Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn van groot belang voor een bedrijf. Medewerkers die op een prettige en veilige manier werken hebben een hogere productiviteit en zullen minder snel verzuimen.

Van 11 tot en met 15 juni 2018 organiseert het Steunpunt RI&E (risico-inventarisatie en evaluatie) de Week van de RI&E. In deze week wordt extra aandacht besteed aan het belang van inzicht in de veiligheids- en gezondheidsrisico’s in een organisatie. Ondernemers worden bewust gemaakt van het belang van een RI&E.

Veilig en gezond werken
In heel het land worden activiteiten georganiseerd door de supporters van het Steunpunt RI&E. Zij organiseren verschillende workshops en trainingen, bieden gratis webinars aan en komen zelfs kosteloos bij u langs voor een RI&E check. Zo worden ondernemers aangespoord om in deze week aan de slag te gaan met de RI&E of de bestaande RI&E weer eens op te pakken, met als doel om veilig en gezond werken te integreren in het bedrijfsproces.

Meer informatie
Wilt u meer weten over een risico-inventarisatie- en evaluatie en bent u geïnteresseerd in de activiteiten die worden georganiseerd? Kijk dan op de website van de week van de RI&E

Gratis boek na online demonstratie van Pythia RI&E voor zorgteams.
Pythia RI&E is een digitale branche erkende RI&E van voor en door zorgteams in de VVT. In de week van de RI&E ontvangt iedere deelnemer na afloop van een online demonstratie van Pythia RI&E, het inspirerende boek; Van risico-inventarisatie naar cultuurverandering, van Walter Zwaard en Cecile van der Velde. Voor meer informatie over Pythia en de demonstratie, klik hier